Donaties en schenkingen

 

Ook u kunt onze vrijwilligers ondersteunen met onze projecten.

 

Mocht u niet tot de veteranen gemeenschap behoren en u bevindt zich op deze pagina dan bent u blijkbaar betrokken bij de doelstellingen van de Stichting Veteranen gemeente Dronten en wilt u een bijdrage leveren.

Wij verwelkomen vooral donaties vanuit de eigen veteranen gemeenschap, maar u begrijpt natuurlijk dat ook uw steun welkom is om te komen tot de doelstellingen welke de stichting voor ogen staat. Buiten financiële donaties worden ook materiële donaties aanvaard, weliswaar in overleg en onder bepaalde voorwaarden. U kunt contact op nemen met de secretaris van de stichting. Stuur een e-mail aan iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Donaties

U kunt aansluiten bij de "Vrienden van Veteranen gemeente Dronten". Uiteraard zijn er ook andere manieren om Stichting Veteranen gemeente Dronten te steunen. Door jaarlijkse donaties geeft u ons de zekerheid dat wij onze projecten op lange termijn kunnen blijven voortzetten. Maar ook uw eenmalige donatie is van harte welkom en wordt door ons goed besteed!

 

Overzicht jaarlijkse donateurs:

 

                                    

 www.loko.nl                                          www.oddfellows.nl/dronten

      

 

   

 www.q4care-opleidingen.nl

 

  

Overzicht eenmalige donateurs:

             

 

 

 

Gift van een gift

Natuurlijk kunt u ook een speciale gelegenheid gebruiken om onze organisatie te steunen. Naast of in plaats van cadeaus kunt u bijvoorbeeld bij een verjaardag, huwelijksfeest of jubileum geld inzamelen wat ten goede komt aan de projecten van de Stichting Veteranen gemeente Dronten.

 

Welke wijze van donatie u ook gebruikt, 
wij willen u bij voorbaat danken voor uw steun en 
zullen er zorg voor dragen dat uw bijdrage 
optimaal besteed zal worden.

Het bestuur van de Stichting Veteranen Gemeente Dronten.